قالیباف علت حمله روسیه به اوکراین را اعلام کرد

اقتصادنیوز: رئیس مجلس گفت: تحریک مستمر روسیه توسط غرب به وسیله اوکراین مبنی بر عضویت یا عدم عضویت در پیمان ناتو در…

سه شنبه 1404/02/30 18:02 دسته بندی: اخبار سیاسی امروز کد خبر: 56523

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، عصر امروز دوشنبه در اختتامیه مجمع گفت‌وگوی تهران اظهار کرد: عرض خیر مقدم به همه عزیزان و مهمانان و به ویژه مهمانان عزیزی که از راه دور و خارج از کشور این دعوت را پذیرفتند و به ایران آمدند، دارم. امیدواریم این نشست خوب و موثر برای چالش‌های جهانی و منطقه‌ای باشد.

وی ادامه داد: مراتب تقدیر و تشکر خود را از مرکز مطالعات سیاسی و بین المللی وزارت امور خارجه بابت برگزاری این  این کنفرانس آموزنده در تهران اعلام می‌کنم. امیدوارم گفت‌وگوهای عالمانه شما در این مجموعه وزین، زمینه درک دقیق‌تر و عمیق‌تر از تحولات بین‌المللی و منطقه‌ای را فراهم آورد. فرصت گفت‌وگوی امروز من با شما از این جهت برای بنده هم مغتنم است که به عنوان یک معلم جغرافیای سیاسی در دانشگاه، برخی از دیدگاه‌ها و ایده‌هایم درباره تحولات و منطقه‌ای را در جمع شما به اشتراک بگذارم و شنوای نقد و نظر شما پیرامون آن باشم. شما می‌دانید که در دانش ژئوپلیتیک مرکز ثقل مباحث سیاست نیست؛ بلکه جغرافیا محور اصلی و زیربنایی است که سیاست روبنای آن قرار می‌گیرد، اما وقتی از زیربنا بودن جغرافیا در دنیای واقعی صحبت می‌کنیم این به چه معناست؟ این یعنی بررسی سه ضلع اصلی مکان، انسان و زمان.

خبر مرتبط
قالیباف و عراقچی دیدار و رایزنی کردند

اقتصادنیوز: رئیس مجلس و وزیر خارجه ایران دیدار و گفت‌وگو کردند.

وی تاکید کرد: به عبارت دیگر درک و تحلیل ما از پدیده های انسانی در زمان های مختلف با تمرکز بر اولویت مکان بررسی و بهینه خواهد شد. نتیجه این موضوع نظری این خواهد بود که ما در تحلیل ژئوپلیتیکی از پدیده‌ها اولویت خود را بر زیر بنا بودن مکان قرار می‌دهیم. در دنیای سیاست، زمین سیاسی شده به عنوان سرزمین شناخته می‌شود. از این منظر زمین سیاسی شده و سرزمین به طور دائمی محور اصلی و مرکز ثقل تحلیل ژئوپلیتیکی است. این وجه اصلی تمایز بین  دانش های همگرای سیاست و ژئوپلیتیک است.

قالیباف ادامه داد: با گسترش پدیده جهانی شدن در قرن بیستم گروهی از دانشمندان با اعلام تنزل اهمیت سرزمین و تاثیر آن در قدرت کشورها از پایان عصر ژئوپلتیک سخن گفتند. اما این یک ایده سطحی و گذرا بود که پس از جنگ سرد در ادبیات غربی رایج شد و متفکران غربی از جمله فوکویاما با شرح و بسط و تکامل آن در قالب نظریه پایان تاریخ تلاش داشتند تا نشان دهند در نظام لیبرال جهانی اهمیت سرزمین و مرز جای خود را به همکاری های جهان شمول کشورها ذیل برتری آمریکایی داده است. اما این درک سطحی از واقعیات جهان در کمتر از چند دهه رنگ باخت و همه ما امروز به عینه می‌بینیم که جغرافیا بازگشته است. بازگشت ناسیونالیسم، هویت و منافع ملی و اهمیت سرزمین، امری انکارناپذیر است. سیاستگذاری کشورها در بحران پاندمی کرونا یک مثال روشن برای اهمیت مرزها و پایان دادن ایده دهکده جهانی بود.

خبر مرتبط
پیام جدید قالیباف منتشر شد

اقتصادنیوز: رئیس مجلس پیامی به دومین کنگره ملی شهید آیت‌الله سید حسن مدرس (ره) و یک هزار و ۲۲۲ شهید شهرستان‌های کاشمر، بردسکن، خلیل‌آباد و کوهسرخ صادر کرد.

قدرت به عنوان مهمترین واقعیت روابط بین‌الملل در چرخش است
هژمونی هیچ کشوری پایدار و ماندگار نبوده و نیست

رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد:  بازگشت ناسیونالیسم و رویگردانی از جهانی سازی، حقیقتی واضح در رقابت‌های ژئوپولیتیکی و روابط بین‌الملل در جهان حاضر است. روی کار آمدن جریانات ملی‌گرا از جمله در ایالات متحده آمریکا، برزیل، آرژانتین، هند و برخی کشورهای دیگر مثال‌های مشخصی در همین راستاست. خانم‌ها و آقایان این یک درس تاریخ است که قدرت به عنوان مهمترین واقعیت روابط بین‌الملل در چرخش است و اکنون از منظر دانش ژئوپلتیک ما در دوران گذار در نظم جهانی به سر می‌بریم. تاریخ گواه می‌دهد که هژمونی هیچ کشوری پایدار و ماندگار نبوده و نیست. دنیای سیاست بین‌الملل در طول تاریخ هژمون‌های گوناگون را به خود دیده است. صعود یک کشور به عنوان هژمون جهانی سقوط آن را نیز در پی خواهد داشت.

وی ادامه داد: بررسی شرایط جهانی در دو دهه اخیر نشان می‌دهد دنیای مبتنی بر هژمونی ایالات متحده آمریکا وارد دوران گذار شده است. دورانی که دیگر ایالات متحده موضع تسلط خود در جهان را از دست داده است. آمریکایی‌ها دیگر توان بهره‌گیری کامل از قدرت سیاسی، اقتصادی و تجاری خود را چنانکه در دهه‌های پایانی قرن بیستم در هر نقطه از جهان و بی‌درنگ در راستای منافع ملی‌شان از آن استفاده می‌کردند، از دست داده‌اند. در این دوران گذار سایر قدرت‌های منطقه‌ای و جهانی به دنبال ایفای نقش خود در توزیع فضای قدرت می‌رود.

قالیباف ادامه داد: آموزه‌های تاریخی همچنین به ما می‌آموزد که در دوران گذر، کانون‌های گسل‌های ژئوپولتیک به سمت فعال شدن حرکت می‌کنند. گسل‌های ژئوپولتیکی فعال به عنوان سرچشمه سیاست‌های کنونی در جهان عمل می‌کنند. تغییر فراگیر و فعال شدن این گسل‌ها باعث تغییر در نظم جهانی می‌شوند. زیرا بازیگران اصلی قدرت در سطح جهانی در طرفین این گسل‌ها در حال رقابت قرار دارند. جهان امروز با سه گسل ژئوپلیتیکی اصلی شناسایی می‌شود. یک، گسل ژئو هیستوری یا تاریخی اوراسیا میان روسیه و اروپا که در اوکراین نمایان شده است. دوم، گسل ژئواکونیک میان چین و ایالات متحده در شرق آسیا که به نظر می‌رسد در آینده در آینده میان مدت فعال‌تر هم خواهد شد. سوم، گسل ژئو ایدئولوژیک در غرب آسیا میان جمهوری اسلامی ایران و رژیم صهیونیستی.

رئیس مجلس توضیح داد: توجه به پویایی این سه گسل در سه منطقه مهم دنیا از این جهت حائز اهمیت است که این گسل‌ها اولاً هر کدام به تنهایی در درون خود ترکیبی پیچیده‌ای از تضادهای تاریخی ایدئولوژیک و اقتصادی را دارد. ثانیاً تحولات در هر کدام از این گسل‌ها بر دو گسل دیگر تاثیرگذار و موثرهستند و فعال شدن این سه گسل ژئوپلیتیکی نظم جهانی را به سمت تغییر می‌برد و هندسه جهانی قدرت نمای جدیدی پیدا می‌کند.

تحریک مستمر روسیه توسط غرب در نهایت باعث حمله روسیه به اوکراین شد.

قالیباف یادآور شد: گسل تاریخی بین روسیه و اروپا که امروز در مسئله اوکراین نمود جدی یافته است، ریشه در تاریخ روابط اوراسیا در قرون نوزدهم و بیستم میلادی دارد. در قرن نوزدهم روسیه به عنوان یک قدرت بزرگ اروپایی شناخته می‌شد و در کنگره وین در سال ۱۸۱۵ نقش مهمی در ترسیم دوباره نقشه اروپا ایفا کرد. در قرن بیستم روسیه شاهد انقلاب ۱۹۱۷ و تشکیل اتحاد جماهیر شوروی بود و پس از پایان جنگ سرد و فروپاشی شوروی بود که پروژه عقیم سازی روسیه برای نابودی هویت روسی در فرهنگ غربی در دستور کار قرار گرفت و تلاش شد با گسترش ناتو به سمت مرزهای روسیه و تحقق سیاست دفاعی و امنیتی اروپا، نفوذ روسیه در عرصه بین‌المللی محدود شود. تحریک مستمر روسیه توسط غرب به وسیله اوکراین مبنی بر عضویت یا عدم عضویت در پیمان ناتو در نهایت باعث حمله روسیه به اوکراین شد.

وی عنوان کرد: از نظر ژئوپلیتیک نگاه توسعه طلبانه ناتو به عنوان یکی از ریشه‌های اصلی این بحران غیرقابل انکار است. فعال شدن گسل ژئواکونومی بین چین و آمریکا هم به نوعی به مقابله هژمون آمریکایی با ارتقاء نفوذ اقتصادی و سیاسی چین در نظم جهانی باز می‌گردد. ریشه‌های تاریخی رقابت را در منازعه چین و غربی‌ها در دوران هژمونی انگلستان در قرن نوزدهم میلادی می‌توان شناسایی کرد. با رشد اقتصادی مداوم چین که از لحاظ تولید ناخالص داخلی در حال نزدیک شدن با آمریکاست و از لحاظ توان قدرت خرید از آمریکا عبور کرده است منازعه دو کشور برای اداره تجارت بین‌المللی و کسب فناوری‌های آینده اکنون به یک رقابت برای تعیین نظم جهانی آینده تبدیل شده است.

قالیباف ادامه داد: ظهور چین به عنوان قدرت اقتصادی پیشرو با تلاش آمریکا برای حفظ موقعیت خود در نظم جهانی همزمان شده است. مهم‌ترین راهبرد آمریکا در این گسل ژئواکونومی رقابت استراتژیک با هدف مهار چین است. در این راهبرد آمریکا در تلاش است تا با تحریک چین و بالا بردن سطح تنش در محیط پیرامونی این کشور گسل ژواکونومی را فعال کرده تا برخلاف راهبرد پنج دهه اخیر چین سیاست گذاری امنیتی به اولویت سیاست‌گذاری‌ها در این کشور تبدیل شود و با افزایش هزینه چینی‌ها پیشروی این کشور در جهان را کنترل مهار و مدیریت کند.

وی ادامه داد: جنگ تعرفه‌ای آمریکا علیه چین و فشار بر سایر کشورها برای کاهش روابط اقتصادی با چین یک پایه دیگر از این رقابت راهبردی است. در تحلیل گسل ژئو ایدئولوژی در منطقه غرب آسیا که به نوعی بین ایران و رژیم صهیونیستی شناخته می‌شود، باید این نکته را مد نظر قرار دهیم که محیط جغرافیایی در منطقه غرب آسیا یک محیط صرفاً قدرت محور نیست. یک محیط تمدنی است.

قالیباف در توضیح گفت: این بدان معناست که روابط  کشورهای منطقه و سایر کشورهای جهان با این منطقه تحت تاثیر عوامل فرهنگی، تاریخی و هویتی قرار دارد و از گذشته در این منطقه در کنار همزیستی‌ها، اختلافات فرهنگی و مذهبی وجود داشته است. تشدید تنش‌ها در غرب آسیا در قرن بیستم با تاسیس رژیم صهیونیستی بر مبنای اشغالگری و فشار هژمون انگلیس و سپس آمریکا شکل گرفت و با پیروزی انقلاب اسلامی در ایران و عدم به رسمیت شناختن اسرائیل، نفی اشغالگری صهیونیستی عمیق تر شد. در واقع راهبرد جمهوری اسلامی ایران نمادی از مخالفت ایدئولوژیک با موجودیت رژیم و حمایت از آرمان فلسطین است.

تحلیل سیاست‌های رژیم صهیونی خارج از چارچوب تحلیلی نظم جهانی آمریکایی یک خطای محاسباتی است

رئیس مجلس افزود: در این روند و پس از  نسل کشی رژیم صهیونیستی در غزه و همچنین حمله این رژیم به سفارت ایران در دمشق و واکنش ایران در قالب عملیات‌های وعده صادق ۱ و ۲ سطح تنش میان ایران و رژیم صهیونیستی به درگیری مستقیم در این گسل ژئوپلتیکی انجامید. عزیزان و حضار گرامی، تحولات پس از هفت اکتبر ۲۰۲۳ تاثیرات مهمی داشت. تحلیل راهبردها و سیاست‌های رژیم صهیونیستی خارج از چارچوب تحلیلی نظم جهانی آمریکایی شده یک خطای محاسباتی است. رژیم صهیونیستی هویت ژئوپولتیکی مستقلی ندارد؛ بلکه هویت ژئوپولیتیکی‌اش را می‌بایست در چارچوب رویکردهای هژمونیک ایالات متحده آمریکا درک و محاسبه کرد.

قالیباف با اشاره به اینکه نظم جهانی آمریکایی سازی شده، ایجاد محور غربی در منطقه غرب آسیا و شمال آفریقا به رهبری رژیم صهیونیستی است، گفت:  تنظیم‌گری امور جهانی در این منطقه از طریق این موضوع انجام شود. البته راهبرد آمریکا در این منطقه در آغاز قرن بیست و یکم، سیاست خاورمیانه بزرگ بود. این ایده رادیکال نو محافظه کاران، شامل تجزیه برخی کشورها به کشورهای کوچکتر و ایجاد نظم جدیدی برای تامین منافع نظم جهانی آمریکا بود، اما پس از ناکامی ایالات متحده در تلاش برای تغییر مرزهای جغرافیایی و سیاسی منطقه، راهبرد آمریکا به سیاست خاورمیانه جدید تغییر یافت. این ایده به دنبال ایجاد یک نظم جدید در خاورمیانه بود که بر اساس همکاری‌های سیاسی و اقتصادی نیروهای هم‌پیمان آمریکا شکل بگیرد. برای همین، بر عادی سازی روابط بین کشورهای عربی و رژیم صهیونیستی تمرکز داشت؛ سیاستی که پای این رژیم را در تعاملات رسمی با برخی از کشورهای عربی منطقه و دشمنان تاریخی رژیم باز کرد.

اسرائیل تلاش دارد خود را به عنوان بخشی از راه حل منطقه معرفی کند

وی ادامه داد: وقتی ما در ایران از موفقیت عملیات طوفان الاقصی صحبت می‌کنیم بر مبنای این محاسبه است که یک عملیات کم حجم به نسبت اقدامات حملات رژیم صهیونیستی، راهبرد هژمون جهانی در این منطقه را به شکست کشید. امروز نه تنها صحبتی از ایده خاورمیانه جدید و عادی سازی روابط بین کشورهای عربی منطقه با رژیم صهیونیستی نیست، بلکه جهانیان به دنبال محکومیت اقدام‌های این رژیم جنایتکار هستند و راهبرد پیوستگی غربی - عبری در این منطقه به چالش خورده است. درست است که طوفان الاقصی برای جبهه مقاومت نیز هزینه‌هایی داشته ولی سوال این است که هزینه‌های این عملیات برای رژیم صهیونیستی و ایالات متحده نیز به چه میزان بوده است؟ اندیشمندان محترم، اسرائیل مشکل اصلی منطقه است، اما تلاش دارد خود را به عنوان بخشی از راه حل منطقه معرفی کند. تمرکز بر اسرائیل به عنوان نقطه کانونی کریدور آیمک نیز بخشی از یک نظام محاسباتی خطاست. یک رژیم مبتنی بر اشغالگری که با نسل کشی‌اش منطقه را به سمت مقاومت هدایت می‌سازد، جزئی از یک برنامه توسعه یا حتی محور یک کریدور اقتصادی نیست، بلکه اسرائیل عامل اصلی بی‌ثباتی و ناپایداری کریدوری در منطقه است. استقرار توسعه و نظم کریدوری منطقه منوط به امنیت پایدار و امید و آینده در بین جوانان فلسطین، لبنان، سوریه و عراق و دیگر کشورهاست .

آوارگی مردم فلسطین، لبنان و سوریه از سرزمین‌شان تبعات جدی ژئوپولیتیکی و ژئواکونومیکی دارد

قالیباف تأکید کرد: گسل میان اسرائیل و منطقه اکنون دیگر تنها یک گسل ژئو ایدئولوژیک نیست؛ بلکه ابعاد ژئوپولیتیک و ژئواکونومیک هم یافته که ثبات منطقه را نشانه گرفته است. امروز اسرائیل تلاش دارد با همراه ساختن برخی کشورهای منطقه بر روی این گسل سرپوش بگذارد، اما این گسل قابل ترمیم و یا چشم پوشی نیست. آوارگی مردم فلسطین، لبنان و سوریه از سرزمین‌شان تبعات جدی ژئوپولیتیکی و ژئواکونومیکی دارد که سایر کشورهای منطقه را نیز در بر خواهد گرفت.

امروز مسئله منطقه بازی با حاصل جمع صفری است که اسرائیل به راه انداخته است

رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: اسرائیل امنیت خود را در ناامنی منطقه و بحران آفرینی برای حضور گسترده نیروهای آمریکایی در منطقه جستجو می‌کند. از این رو هر ثباتی در منطقه شکل بگیرد با مانع تراشی و سنگ‌اندازی اسرائیل مواجه می‌شود. ثبات در یک منطقه یکجانبه نیست، بلکه نیازمند مجموعه‌ای از بازیگران است که هر یک دارای منافعی هستند. اسرائیل و برخی کشورهای منطقه باید بدانند که نمی‌توانند به هزینه ناامنی و حذف برخی طرف‌ها به منافع پایدار و بلندمدتی همچون ایجاد خط کریدوری اقدام کنند. امروز مسئله منطقه بازی با حاصل جمع صفری است که اسرائیل به راه انداخته است.

وی ادامه داد: اسرائیل امنیت خود را در ناامن بودن منطقه می‌داند. کشورهای منطقه نیز باید بدانند رشد و توسعه جزیره‌ای در منطقه غرب آسیا امکان‌پذیر نخواهد بود. تلاش جمهوری اسلامی برای گسترش امنیت به سراسر منطقه برآمده از این رویکرد است که منطقه امن و پایدار، زمینه‌ساز توسعه کشورهای آن خواهد بود. گسل میان اسرائیل و کشورهای منطقه غرب آسیا تنها یک راه حل دارد و آن خاموشی این منبع ناامنی و تشکیل دولت فلسطینی بر مبنای اراده آزاد و دموکراتیک ساکنان واقعی آن است. بر این مبنا جمهوری اسلامی از همکاری حداکثری با کشورهای منطقه استقبال می‌کند و معتقد است که می‌توان با تعریف منافع مشترک به سمت امنیت پایدار حرکت کرد. لازمه این امر آن است که کشورهای منطقه نیز بدانند امنیت، کالای وارداتی نیست؛ بلکه امری درون‌زا و شبکه‌ای است. امنیت آفرینی با ایجاد احساس تهدید برای دیگران بازی منطقه را به نفع هیچ‌کس طراحی نمی‌کند. مسیر امنیت‌زایی از همکاری مشترک بین همه عبور می‌کند.

مطالب پیشنهادی اخبار سیاسی امروز

ادامه اخبار سیاسی امروز
5 ساعت پیش
5 ساعت پیش
5 ساعت پیش
6 ساعت پیش
6 ساعت پیش
7 ساعت پیش
7 ساعت پیش
7 ساعت پیش
7 ساعت پیش
7 ساعت پیش
7 ساعت پیش
7 ساعت پیش
7 ساعت پیش
9 ساعت پیش
9 ساعت پیش
9 ساعت پیش
9 ساعت پیش
9 ساعت پیش
9 ساعت پیش
10 ساعت پیش
10 ساعت پیش
10 ساعت پیش
10 ساعت پیش
11 ساعت پیش
11 ساعت پیش
11 ساعت پیش
11 ساعت پیش
11 ساعت پیش
11 ساعت پیش
11 ساعت پیش
11 ساعت پیش
11 ساعت پیش
11 ساعت پیش
11 ساعت پیش
11 ساعت پیش
11 ساعت پیش
11 ساعت پیش
11 ساعت پیش
11 ساعت پیش
13 ساعت پیش
13 ساعت پیش
13 ساعت پیش
13 ساعت پیش
13 ساعت پیش
13 ساعت پیش
13 ساعت پیش
13 ساعت پیش
13 ساعت پیش
13 ساعت پیش
15 ساعت پیش
16 ساعت پیش
16 ساعت پیش
16 ساعت پیش
16 ساعت پیش
16 ساعت پیش
16 ساعت پیش
18 ساعت پیش
18 ساعت پیش
18 ساعت پیش
18 ساعت پیش
18 ساعت پیش
18 ساعت پیش
18 ساعت پیش
18 ساعت پیش
22 ساعت پیش
22 ساعت پیش
22 ساعت پیش
22 ساعت پیش
22 ساعت پیش
22 ساعت پیش
22 ساعت پیش
22 ساعت پیش
22 ساعت پیش
22 ساعت پیش
22 ساعت پیش
22 ساعت پیش
1 روز پیش
1 روز پیش
1 روز پیش
1 روز پیش
1 روز پیش
1 روز پیش
1 روز پیش
1 روز پیش
1 روز پیش
1 روز پیش
1 روز پیش
1 روز پیش
1 روز پیش
1 روز پیش
1 روز پیش
1 روز پیش
1 روز پیش
1 روز پیش
1 روز پیش
1 روز پیش
1 روز پیش
1 روز پیش
1 روز پیش
1 روز پیش
1 روز پیش
1 روز پیش
1 روز پیش
1 روز پیش
1 روز پیش
1 روز پیش
1 روز پیش
1 روز پیش
1 روز پیش
2 روز پیش
2 روز پیش
2 روز پیش
2 روز پیش
2 روز پیش
2 روز پیش
2 روز پیش
2 روز پیش
2 روز پیش
2 روز پیش
2 روز پیش
2 روز پیش
2 روز پیش
2 روز پیش
2 روز پیش
2 روز پیش
2 روز پیش
2 روز پیش
2 روز پیش
2 روز پیش
2 روز پیش
2 روز پیش
2 روز پیش
2 روز پیش
2 روز پیش
2 روز پیش
2 روز پیش
2 روز پیش
2 روز پیش
2 روز پیش
2 روز پیش
2 روز پیش
2 روز پیش
2 روز پیش
2 روز پیش
2 روز پیش
2 روز پیش
2 روز پیش
2 روز پیش
2 روز پیش
2 روز پیش
جدیدترین اجرای زنده «بچه مرشد ۲» در مشهد | پویشی برای پاسداشت زبان فارسی + فیلم روزنامه شماره ۶۲۹۳ کاخ سفید: هواپیمای اهدایی قطر پروژه نیروی هوایی است سقوط یک فروند جنگنده مصری / نیروهای مسلح مصر بیانیه داد استقبال پوتین از نتایج سفر اخیر ترامپ به خاورمیانه اجرای زنده «بچه مرشد ۲» در مشهد؛ پویشی برای پاسداشت زبان فارسی + فیلم تغییر فاز بازار ارز؛ قیمت درهم امارات صعودی شد‌، لیر نزولی/ تایلند در مقابل طوفان تعرفه‌ها پیش بینی بورس فردا 30 اردیبهشت‌/ تالار شیشه‌ای درگیر ابهام مذاکرات برگزاری ویژه برنامه گرامیداشت شهدای خدمت در مشهد فلسطین خواهان مداخله بین المللی برای توقف کشتار و کوچ در غزه و کرانه باختری شد ترامپ پاپ لئو چهاردهم را به کاخ سفید دعوت کرد بیانیه حماس در واکنش به اقدام در ربودن خانواده فرمانده قسام توسط اشغالگران شلیک نظامیان اسرائیلی به نیروهاى خودى کشته داد «پدرو سانچز» خواستار حذف اسرائیل از رویدادهای فرهنگی بین‌المللی شد سایه سنگین جنگ تجاری ترامپ بر اقتصاد منطقه یورو هشدار صریح آمریکا به نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی نقشه اسرائیل برای نظارت کاروان‌های حامل کمکهای بشردوستانه به غزه پزشکیان: برای رشد و پیشرفت ملت‌مان از کسی دستور یا اجازه نمی‌گیریم چراغ سبز پوتین برای همکاری با اوکراین پس از یک تماس تلفنی بازارها زیر سقف ابهام اعلام جزئیات معاملات بازار ارز تجاری از ابتدای امسال قیمت طلا، سکه و دلار امروز شنبه ۲۷ اردیبهشت 1404/ افزایش قیمت طلا و سکه + جدول آخرین قیمت پژو 207 در بازار و کارخانه اعلام شد/ 1404/2/28 ضربه دوبل به بازار خودرو؛ افت ۱۰ میلیونی قیمت کوییک/ هایما یک کانال عقب نشست+ جدول بلاتکلیفی ۴۰ ساله زعفرانیه| گره کور اراضی طرقبه کی باز می‌شود؟ + فیلم تشکیل قرارگاه راهبری و تحول در مدیریت منابع مالی شهرداری مشهد قالیباف و عراقچی دیدار و رایزنی کردند قالیباف علت حمله روسیه به اوکراین را اعلام کرد خاطرات ناگفته عراقچی درباره شهید امیرعبداللهیان هند: نشانه‌ای از تهدید هسته‌ای با پاکستان دیده نشد هیچ سلاحی نداریم که برنامه هسته‌ای ایران را نابود کند آمریکا همچنان به یاوه‌گویی درباره خط قرمز ایران ادامه می‌دهد رایزنی مقام سعودی با علی لاریجانی پیام جدید قالیباف منتشر شد منطق استوار بودن مقاومت در غزه از زبان محسن رضایی رایزنی تلفنی ترامپ و پوتین ایران و ترکمنستان برای مدیریت منابع آب این سد همکاری می‌کنند جدیدترین مدل‌های ساعت هوشمند در بازار + جدول قیمت و مشخصات خبر مهم ونس درباره مذاکرات روسیه و اوکراین وزیر جنگ سابق اسرائیل به نتانیاهو تاخت/ اعتراف سنگین گالانت درباره شکست فاجعه‌بار قیمت دلار در رفت و برگشت/ طلای جهانی اوج گرفت؛ قیمت سکه تغییر کانال داد عقب‌نشینی مشکوک بورس فرزین: صندوق توسعه ملی از هدف خود دور شده است اعلام جزئیات تامین ارز واردات از سوی بانک مرکزی کدام مقامات در مراسم گرامیداشت شهدای خدمت حضور یافتند؟ عراقچی با همتای ترکمنستانی خود دیدار کرد درخواست مهم ایران از کشورهای منطقه دیدار 2 مقام بلندپایه آمریکایی با پاپ جدید فعالیت سازمان عفو بین‌الملل در روسیه ممنوع شد/ علت چیست؟ صالحی امیری با پاپ دیدار و رایزنی کرد جزئیات تازه درباره مذاکرات آتش‌بس غزه در دوحه فاش شد سفیر ایران در لندن احضار شد ایران و روسیه تفاهم نامه جدید امضا کردند/ همکاری‌های تهران و مسکو افزایش می‌یابد در ۲۴ ساعت گذشته چند فلسطینی به شهادت رسیدند؟ عارف: توسعه مکران از اولویت‌های دولت چهاردهم است بیانیه سران انگلیس و اتحادیه اروپا درباره مساله هسته‌ای ایران ادعای جدید کاخ سفید درباره غنی‌سازی اورانیوم ایران گفت‌وگوی مفصل عراقچی و همتای عمانی درباره مذاکرات نرخ جدید سبوس مصوب شد افزایش قیمت برای این خودروها؛ ممنوع! خبر جدید درباره زمان و مکان دور پنجم مذاکرات ایران و آمریکا افزایش چند برابری توان سامانه‌های پدافندی ایران بمب‌گذاری مرگبار در بلوچستان پاکستان+ آمار دقیق کشته ها پزشکیان: حذف یارانه 3 دهک بالا و تخصیص منابع آن به 3 دهک پایین درآمدی تسریع شود معاون ترامپ سفرش به اسرائیل را لغو کرد/ پشت پرده روابط واشنگتن و تل‌آویو چه خبر است؟ واکنش چین به مذاکرات مستقیم اوکراین و روسیه واکنش بقائی به رویکردهای آمریکا در پرونده هسته‌ای ایران پزشکیان و جمعی از اعضای دولت در این مراسم حضور یافتند اسرائیل باز هم به سوریه تجاوز کرد لحظه دیدار عراقچی با اعضای هیئت حماس+ فیلم قیمت گوشت قرمز، گوشت مرغ و دام زنده امروز دوشنبه ۲۹ اردیبهشت 1404/ قیمت مرغ بالا رفت+ جدول رشد چشمگیر نیاز مصرف برق درباره فروش قدیمی‌ترین میدان شهر مشهد | روزی که میدان ارگ را فروختند شهردار مشهد مقدس: می‌توانیم صادرکننده خدمات مهندسی در حوزه مترو باشیم + فیلم ناصحی: مشکلات ترافیک مشهد با تکمیل پروژه‌های معابر حل می‌شود کشف یک میلیارد ریال داروی قاچاق از عطاری‌های خواف خراسان رضوی (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) دیون دولتی خودرو دردسرساز شد بازاری در ساحل شلوغ دریا بورس عقب‌نشینی کرد؛ فشار فروش با طعم تردیدهای سیاسی+ اینفوگرافیک سپ حائز برترین رتبه کسب‌و‌کار پرداخت دیجیتال در سال 1403 شد قیمت جدید محصولات بهمن موتور اعلام شد / این خودرو 50 میلیون تومان ارزان شد معامله ۱۱۳ کیلوگرم زعفران نگین در بازار آتی بورس کالا قیمت تخم‌مرغ پوست سفید اعلام شد میلی، برترین کسب‌وکار فین‌تک طلای کشور شد ترور احمد کامل سرحان فرمانده ارشد تیپ صلاح الدین + عکس پشت پرده میانجی‌گری عمان میان ایران و آمریکا/ از عمل گرایی تا مولفه تلاش برای حفظ امنیت تنگه هرمز؛ کدام یک از دو عامل برای مسقط در اولویت قرار دارد؟ پیشنهادهای ایران به آمریکا در مذاکرات + فیلم بخشنامه خاموشی سامانه‌های سرمایشی در پایان وقت اداری صادر شد سقوط قیمت طلا و سکه به کف ۱۴۰۴؛ بازار در مسیر ریزش تا کجا پیش می‌رود؟/ پیش‌بینی قیمت سکه امروز ۲۹ اردیبهشت 1404 سقوط سنگین قیمت دلار با سیگنال مذاکرات هسته‌ای؛ آیا طلسم نوسانات شکسته می‌شود؟/ پیش‌بینی قیمت دلار امروز 29 اردیبهشت 1404 قیمت طلا امروز دوشنبه ۲۹ اردیبهشت 1404/ افزایش قیمت+ جدول قیمت سکه، نیم‌سکه و ربع‌سکه امروز دوشنبه ۲۹ اردیبهشت 1404/ افزایش قیمت+ جدول قیمت طلا 18 عیار امروز دوشنبه ۲۹ اردیبهشت 1404/ افزایش قیمت طلا+ جدول قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه ۲۹ اردیبهشت 1404/ افزایش قیمت طلا و سکه+ جدول قیمت دلار، یورو و پوند امروز دوشنبه ۲۹ اردیبهشت 1404/ کاهش قیمت دلار و یورو+ جدول قیمت دلار مبادله‌ای امروز دوشنبه ۲۹ اردیبهشت 1404/ کاهش قیمت+ جدول قیمت طلا، سکه و دلار امروز شنبه ۲۷ اردیبهشت 1404/ افزایش قیمت طلا و سکه + جدول قیمت دلار و یورو در صرافی ملی امروز دوشنبه ۲۹ اردیبهشت 1404/ کاهش قیمت دلار و یورو قیمت بیت‌کوین و اتریوم امروز دوشنبه ۲۹ اردیبهشت 1404/ کاهش قیمت نرخ ارز دلار سکه طلا یورو امروز دوشنبه ۲۹ اردیبهشت 1404/ افزایش قیمت طلا و سکه+ جدول